Бульський замість Мбокані
Автор avtor Дата 22.11.2013 в 22:21 | Раздел Главное, Премьер-Лига, Украина | 2 мнения

Хавбек «Динамо» Віталій Буяльський, який грає на правах оренди за «Говерлу», готовий викластися у матчі проти киян, щоб довести Олегу Блохіну свою готовність грати у його команді.

- Це особливий для мене момент. Втім, моя участь у цій зустрічі поки під питанням. Після гри в Швейцарії на штучному полі у мене почала боліти спина і задній м’яз.

Зараз я гравець «Говерли» і, безумовно, спробую допомогти колективу набрати якомога більшу кількість очок. Думаю, якщо команда буде вигравати, то всі орендовані хлопці будуть на виду.

З ким із гравців «Динамо» спілкуюся? З першої команди тільки з Женею Макаренком. Його приклад надихає: він теж грав у «Говерлі», а зараз постійно виходить в основі киян. Коли їхав у Ужгород, то радився з ним. Тоді Женя сказав, що перехід буде для мене кроком вперед», — сказав Буяльський.

Образа Блохина на нападника Мбокані, за вилучення в Швайцарії, і також дискваліфікація форварда на 3 гри — шанс для українця Буяльського повернутися взимку в Динамо і боротися на місце в основі з Брайном Ідейє.


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site