«Фортуні» фартить без Вороніна
Автор 11na11 Дата 28.11.2012 в 14:31 | Раздел Германия, Главное | 2 мнения

Отримавши за підсумками минулого сезону підвищення у класі дюссельдорфська «Фортуна», звісно, вирішила підсилитися. Найбільш дорогим придбанням Норберта Майєра стала оренда Андрія Вороніна, відомого німецькому фахівцю ще по виступах 15-річної давнини за «Боруссію» з Менхенгладбаху. За право на користування послугами гравця строком на один рік, керівництво новачка Бундесліги виклало півмільйона єврів.

Але щось в Андрія з «Фортуною» не складається – провівши у складі «F95» дев‘ять матчів, Ворона не забив жодного м‘яча і втратив місце у складі. Проте він встиг відзначитися штрафом за відвідування нічного клубу, що також не додало йому дивідендів у боротьбі за місце в основі чи хоча б у запасі команди з крайнього заходу Німеччини.

Однак, судячи з усього, відсутність Вороніна у складі йде лише на користь «вдалим» німцям. Учора, 27 листопада, вони вирвали нічию у самого чемпіона Німеччини, грізної дортмундської «Боруссії»! При цьому «Фортуна» у таймі другому виглядала не гірше за свого куди більш іменитого суперника.

Подейкують, що Андрій може повернутися «Динамо». Нібито в його послугах дуже зацікавлений сам президент московського клубу Геннадій Соловйов. Що з цього вийде, вирішувати «Фортуні», «Динамо» та самому Вороніну. Однак, здається, що найкращі роки Ворони вже позаду – у «Байєрі», «Герті», «Динамо» та збірній України. Пригадаємо?

Віталій Охрименко (ohrim) для 11х11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 3
Ваше мнение
  1. avtor:

    охриме, став у відеокоді парамотри 600 на 400, це якраз наша пропорція. я повиправдяв))

  2. avtor:

    а ще хотів би від себе сказати, шо інет це не журнал, тут лапки зазвичай зайві, що виглядають з-за рогу, а так переважно мають чи роблять вигляд, а наприкінці Менхенгладбаху я би поставив а: Менхенгладбаха))) Та то такоє, не ображайся тільки!

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site