Карло АНЧЕЛОТТІ: Ми підписали контракт з українцем
Автор vladislavskiy Дата 01.04.2014 в 20:02 | Раздел TabloID, Интервью | 1 мнение

Сьогодні тренер мадридського «Реалу» Карло Анчелотті на своїй прес-конференції повідомив шокуючу, для українських вболівальників, новину.
«Ще місяці два тому я радився з Флорентіно Пересом щодо куплі цього гравця, але, як тоді йому здавалося, він був не готовий, щоб повнити ряди мадридського «Реалу». Ми розуміли, що можемо втратити його, тому що він: по-перше, міг перейти в будь-який інший клуб та, по-друге, в тому клубі, де він перебуває зараз, він навряд чи зможе покращувати рівень своєї гри, тому ми боялися, що він деградує. Флорентіно розумів, що це дуже перспективний молодий гравець, який може принести багато користі нашому клубу. Тому вже сьогодні я з радістю можу повідомити про те, що Андрій Ярмоленко підписав трирічну угоду з нашим клубом», — сказав Анчелотті журналістам.

«Безумовно, це одна з найвизначніших подій в моєму житті! Я радий, що зможу тренуватися та грати разом з такими гравцями, як: Кріштіану Роналду, Карім Бензема, Гарет Бейл та Хабі Алонсо. Я дуже вдячний керівникам «Динамо» за те, що змогли відпустити мене, тому що ми з вами знаємо багато прикладів, коли клуби просто не відпускають своїх найкращих гравців. Я вдячний Богу за те, що він надав мені можливість пограти у королівському клубі!», — поділився першими враженнями гравець збірної України Андрій Ярмоленко.

Цей сезон Андрій дограє вже у Києві, а після свого прощального матчу приєднається до своєї майбутньої команди. Нагадаю, що трансфер Андрія Ярмоленко коштував «вершковим» 20 мільйонів євро.

З першим квітня, панове! Ваш Антін Владиславський;)

 


Related posts

Loading...

Об -

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site