Відбулося жеребкування весняної стадії єврокубків
Автор ohrim Дата 20.12.2012 в 16:28 | Раздел Главное, Еврокубки, Лига Европы, Лига Чемпионов | 2 мнения

Нарешті дочекалися! У швейцарському Ньоні сталася найвизначніша для України подія грудня, посперечатися з якою може хіба що ФФУ зі своєю засмальцьованою темою обрання головного тренера для національної збірної)).

Отже, чотири українські клуби дізналися своїх суперників на стадії плей-офф.

Ліга Чемпіонів

У суперники донецькому Шахтарю дісталася Боруссія з Дортмунда. Якщо не вдаватися до глибокого аналізу, то це варіант золотої середини. Все ж таки не Барса, не Реал, не Баварія. Але й не Шальке з Малагою, які б можливо були більш прийнятними суперниками для гірників, ніж переможець останніх двох сезонів у Бундеслізі. Хоча все це доволі відносно. І Шальке, і Малага виграли свої, нехай і не надскладні, групи. Обидві команди перебувають у верхній частині турнірних таблиць чемпіонатів. М‘яч круглий, поле прямокутне і ворота з обох боків однакових розмірів. Це футбол, і як би банально не звучала фраза про те, що на стадії плей-офф слабких суперників не буває, вона недалека від істини. Це по-перше.

По-друге, ніхто зараз на 100% не скаже у якому стані шахтарі підійдуть до 1/8 фінала ЛЧ. Так само невідомо, як будуть виглядати у лютому німецькі чорно-жовті смугастики. До цього є дуже багато факторів: форма гравців, травми, зміни у складі та ін. Проте, єдине, що можна казати із значною долею впевненості, так це те, що Боруссія матиме дві переваги: 1) краща ігрова форма, оскільки чемпіонат Німеччини поновлюється вже у січні; 2) матч-відповідь у рідних стінах (хоча це достатньо абстрактна перевага).

Усі пари 1/8 фіналу ЛЧ:

Галатасарай — Шальке

Селтік — Ювентус

Арсенал — Баварія

Шахтар — Боруссія Дортмунд

Мілан — Барселона

Реал — Манчестер Юнайтед

Валенсія — ПСЖ

Порту — Малага

Дати:

Перші матчі — 12-13 та 19-20 лютого

Другі матчі — 5-6 та 12-13 березня

Ліга Європи

Тут усе набагато цікавіше, оскільки в цьому турнірі Україну на весняній стадії представляють аж три команди: Динамо, Металіст і Дніпро. Останні дві за підсумками вдалих виступів на груповому раунді потрапили до кошику сіяних, перша посіла місце серед несіяних.

Сліпий жереб поставився з повагою до українських клубів. Динамо отримало в суперники Бордо, Металіст – Ньюкасл, а Дніпру взагалі дістався швейцарський Базель. Однак, вже під час розподілу пар на стадії однієї восьмої фортуна вирішила перемінити милість на гнів, і випробувати наших на міцність. Так, у разі перемоги в 1/16 Динамо гратиме з переможцем пари Байєр/Бенфіка, Дніпро – Зеніт/Ліверпуль, Металіст – Анжи/Ганновер.

Усі пари 1/16 фіналу ЛЄ:

БАТЕ — Фенербахче

Інтер — Клуж

Леванте — Олімпіакос

Зеніт — Ліверпуль

Динамо — Бордо

Байєр — Бенфіка

Ньюкасл — Металіст

Штутгарт — Генк

Атлетіко — Рубін

Аякс — Стяуа

Базель — Дніпро

Анжи — Ганновер

Спарта — Челсі

Борусія М — Лаціо

Тоттенгем — Ліон

Наполі — Вікторія Плзень

1/8 фіналу ЛЄ:

Аякс/Стяуа - Спарта/Челсі (переможець першої пари зустрінеться в 1/8 фінала з переможцем другої пари)

Базель/Дніпро - Зеніт/Ліверпуль

Леванте/Олімпіакос - Атлетіко/Рубін

Тоттенгем/Ліон — Інтер/Клуж

Штутгарт/Генк - Боруссія М/Лаціо

Анжи/Ганновер - Ньюкасл/Металіст

Байєр/Бенфіка — Динамо/Бордо

Наполі/Вікторія Плзень – БАТЕ/Фенербахче

Дати:

Матчі 1/16 фіналу — 14 та 21 лютого

Матчі 1/8 фіналу — 7 та 14 березня

Як вже зазначалося вище, аналізувати шанси представників України на вдалий виступ у плей-офф наразі немає сенсу, оскільки занадто багато невідомих у цьому завданні. Дочекаємося лютого 2013 року.

Ohrim для 11×11.com


Related posts

SELECTORNEWS

Об - юрист, мечтатель, оптимист и, может быть, спортивный журналист )

Комментарии:

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site

купить диплом университета купить аттестат купить диплом магистра купить диплом в москве https://gosznac-diploma.com/ купить диплом автомеханика купить аттестат купить диплом в москве купить диплом с реестром цена москва купить аттестат https://russian-diplom.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом университета http://rudiplomirovanie.com где купить диплом с реестром купить диплом магистра http://aurus-diploms.com купить диплом техникума с занесением в реестр купить диплом техникума https://premiums-diploms.com купить диплом о высшем образовании реестр купить диплом о среднем специальном https://diplomansy.com диплом купить с занесением в реестр москва купить диплом в москве купить диплом о среднем специальном купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом специалиста https://diploms-asx.com купить диплом с реестром цена москва купить аттестат за 11 класс http://free-diplommi.com купить диплом пту с занесением в реестр купить диплом о высшем образовании http://diplomrussian.com купить диплом с занесен ем в реестр купить диплом техникума купить диплом магистра купить диплом колледжа с занесением в реестр купить диплом вуза купить свидетельство о рождении купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом колледжа https://rudiplomisty24.com/ купить диплом с занесением в реестр купить диплом фармацевта https://russiany-diploman.com/ купить диплом техникума с занесением в реестр купить диплом техникума https://diplomsy-landsy24.ru/ купить диплом с реестром цена москва купить диплом о высшем образовании https://anny-diploms.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить диплом вуза https://kyc-diplom.com купить диплом с реестром цена купить диплом о среднем образовании http://diploms-service.com куплю диплом техникума реестр купить диплом института купить аттестат за 9 класс купить диплом с внесением в реестр купить диплом в москве https://diplomy-grup24.com/ купить диплом высшем образовании занесением реестр купить диплом нового образца купить диплом в СПБ купить диплом с занесением в реестр цена купить диплом ссср https://diplomansy.com/attestat-za-9-klassкупить диплом пту с занесением в реестр купить диплом вуза купить диплом в екатеринбурге купить диплом техникума с занесением в реестр где купить диплом где можно купить диплом о высшем образовании купить диплом о высшем образовании реестр купить диплом бакалавра купить свидетельство о браке купить диплом техникума с занесением в реестр купить свидетельство о рожденииhttps://education-ua.com купить медицинский диплом с занесением в реестр купить аттестат за 9 класс https://diplomiki.com купить диплом с реестром купить диплом https://diploms-goznak.com купить диплом с занесен ем в реестр
купить диплом магистра
https://aurus-diplomany.com
купить диплом магистра
купить диплом института
https://russiany-diplomana.com
купить диплом автомеханика
купить диплом техникума
купить аттестат за 11 класс
купить диплом магистра
купить аттестат за 9 класс
https://premialnie-diplomas.com
где купить диплом
где купить диплом
https://lands-diplomy.com
купить диплом специалиста