Прев’ю-прогноз Кубка України.1/8.
Автор vadimsmila Дата 30.10.2012 в 21:53 | Раздел Кубок, Украина | 2 мнения

Завтра — 31 жовтня відбудуться матчі 1/8 Кубка України з футболу. Можливо цікавих матчів буде не багато, оскільки у всіх парах є беззаперечні фаворити, крім битви ФК «Ворскла» – ФК «Таврія». Але на відміну від матчів чемпіонату це кубкові протистояння, тому надіємося на несподівані, та інтригуючі результати. Тим більше мають вплинути на представників Прем’єр-ліги наступні матчі в чемпіонаті 3-4 листопада, а також далі ігри наших представників на європейській арені. Зважаючи на це тренерські штаби мають розробити довгострокові плани та розприділити гравців та сили максимально продуктивно.

ХудобякФК «Карпати»(Львів) – ФК «Металіст»(Харків). Матч відбуватиметься у місті лева тому у Карпат буде неабияка підтримка. Це і є для господарів єдиним плюсом у цьому матчі. Металіст успішно веде боротьбу на три фронти. Відкладати боротьбу в кубку на другий план команда не буде. І якщо ладиться в двох інших турнірах то і в третьому мають боротися до останнього. Також в Метала в суботу заруба з Дніпром, тому можливі деякі кадрові зміни. Прогноз: пройдуть в наступну стадію, хоча матимуть проблеми у цій грі. 1:2.

УАКПФК «Украгроком»(Горлівка) – ФК «Чорноморець»(Одеса). «Аграрії» показали що можуть грати і вигравати у команд з вищого дивізіону. Йдуть на першому місці турнірі другої ліги і нікого не бояться!  Одесити поки що не так добре бігають в чемпіонаті. Перед цим матчем в КУ пройшли непростого суперника(МетаДон, який цього вік-енду чекає на матч реванш в чемпіонаті) і здаватися на досягнутому схоже не збираються. Стадіон красень, що його відбудували в Одесі чекає не дочекається європейських баталій. Та схоже через чемпіонат в цьому сезоні моряки не зможуть забезпечити потрібний результат. А кубок якраз підходить! Прогноз: 0:2.

дніпро

ФК «Дніпро»(Дніпропетровськ) – ФК «Іллічівець»(Маріуполь). Команда з берегів Дніпра якраз набрала ходу. ФК «Іллічівець» теж не погано крокує, відібравши очки в останнюму матчі у ФК «Динамо». Тому хоч дніпряни і є фаворитами, але маріупольці дадуть справжній бій! Хочеться щоби на матчі і чемпіонату і кубку Дніпро-Арена була забита і вболівальники підтримували гідно свою команду! Відсутність Є.Коноплянки не має кардинально позначитися на грі команди, оскільки як ми бачили є ким замінити. Прогноз: 3:2.

ФК «Ворскла»(Полтава) – ФК «Таврія»(Сімферополь). Матч однакових по силі суперників. Знову ж таки вплинуть на цю гру матчі на вихідних. І якщо полтавчани прийматимуть вдома ФК «Арсенал», то кримчанам треба їхати в столицю до ФК «Динамо». Тому, як вирішать грати цей матч тренерські штаби обох команд, таким і буде гра. Хочеться щоби не озирались на наступний тур в чемпіонаті а показали хороший футбол, якого в обох давно не спостерігається. Прогноз 2:1.

ФК»Нива»(Тернопіль) — ФК»Севастополь»(Севастополь). Просто шалений темп в останніх матчах набрали моряки, тому супернику з другої ліги залишається дуже мало шансів на прохід. Від можна Олега Кононова чекати змін в стартовому складі порівняно з останнім матчем(з Динамо-2), щоб дати шанс проявити себе футболістам запасу. Тернопільчани ні в якому разі не будуть відступати та битимуться до останнього! Хорошого футболу в західному регіоні країни не так багато, як би того хотілось. Тому поєдинок є хорошою нагодою і себе показати і на суперника вищого класу подивитися. Прогноз: 1:3.

ФК «Авангард»(Краматорськ) – ФК «Арсенал»(Київ). Звичайно фаворитом в цій парі є каноніри, вони представники ПЛ, розігрались зараз непогано, мають хороший підбір гравців та достатню лавку запасних. Останні частково і вийдуть проти краматорців. Тому така ситуація додає оптимізму господарям поєдинку! ФК «Авангард» добре йде в 1-й лізі та має досвідчений, добре зіграний(як для першої ліги) склад. Вдома вболівальники на трибунах, змучені трудовими буднями будуть гнати команду тільки вперед! Удачі обом і хай переможе сильніший. Прогноз: 0:2.

ФК «Шахтар» (Сердловьск) – ФК «Волынь»(Луцьк). Міцний середняк ПЛ поїде в гості на схід до шахтарів. В невеличкому містечку, що на луганщині тривалий час існує самобутня команда, яка радує місцевих любителів футболу своїми виступами в чемпіонаті серед команд другої ліги. Обидві команди не ставлять перед собою серйозних задач, як в Кубку України, так і в лігах де вони виступають. Єдині перспективні цілі для обох, і це їх об’єднує, пройти якомога далі в кубку та зайняти чим вищі місця в поточних чемпіонатах. Прогноз: 0:1.

ФК «Говерла»(Ужгород) – ФК «Шахтар» (Донецьк). Остання зустріч цих команди в другому турі поточного чемпіонату завершилась непоступливою грою господарів та в підсумку перемогою гірників. Тільки на 51 та 52 хвилинах було розпаковано ворота ужгородців. Але від того часу ФК «Шахтар» набрав феноменальну форму, і зупинити їх нині не може жодна з національних команд. Можливо це вдасться Говерлі? Прогноз 2:3.

Бажаю удачі всім командам, а нам – вболівальникам цікавого футболу!

 

Галущенко Вадим для  http://11na11.com/


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 2
Ваше мнение
  1. vad:

    Николай Белоногов
    Хочеться сенсацій. Вболіватиму за Говерлу! І Нива хай кримчан б’є)

    Пожевем до завтра — побачим!
    А взагалі то ці два матчі як близнюки!))

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site