Демарш Анатолія Конькова в Молдові
Автор Red Дата 16.10.2012 в 10:27 | Раздел TabloID, Главное | 2 мнения

Сенсаційна інформація з’явилася у нас відразу після прильоту збірної України з Молдови, де команди зіграли внічию 0:0. У літак разом із командою Федерація футболу взяла численну групу представників ЗМІ. І на очах журналістів розігралася низка сцен за участі нового і незнайомого їм їще близько президента Федерації футболу України пана Конькова.

Ось що пише один із журналістів веб-видання:

«Після гри Анатолій Коньков опинився у мікст-зоні – робочому місці журналістів, де ми берем післяматчеві інтерв’ю у гравців. Анатолій Дмитрович одразу привернув нашу  уваг , але лише одиниці, через необхідність вдихати відчутні алкогольні пари президента ФФУ, відважилися взяти у нього коментар по грі. До того ж вигляд мав очільник нашої федерації не дуже – чи був засмучений через результат збірної України, чи жалкував, що візит до гостинної «застільної» Молдови вже наблизився до кінця.»

Такий демарш Анатолія Конькова змусив редакцію сайту 11na11.com  провести певне розслідування-опитування серед тих журналістів, що прилетіли з Молдови. І представник паперового видання, який повертався в Київ з усіма, розказав:

«Вже по прибутті до Києва, який знаходиться від Кишинева лише у годині льоту, наш новий президент «розквітнув»: дивився веселим, життєрадісним оком, жартував у компанії оточуючих. А перегар значно підсилився. Я бачив, як Анатолій Дмитрович піднімав собі настрій за шторкою бізнес-класу чартеру, де знамо як щедро наливають.»

Оператор телебачення, котрий був частиною делегації збірної, поділився враженнями уже в кінці поїздки.

«Це незабутньо. Такого я в житті іще не бачив. Президент Федерації футболу у солідному костюмі і з  пакетиком ледве виходив з літака, йому навіть кинулися було допомогти дійти спеціального транспорту, і це бачили всі, хто був поруч. Я не кажу уже про запахи, якими наповнився аеропорт, та головне, що Анатолій Коньков ледь тримався на ногах! Такого президента федерації мені ніколи не доводилося бачити в житті, і таких кадрів раніше не доводилося ще знімати!»

Найближчим часом 11na11.com  обробить усі фото та головне відеоматеріали, що вони  в нашому розпорядженні, і ми викладемо їх на сайт. Ситуація, оскільки, справді безпрецедентна!


Related posts

SELECTORNEWS

Об -

Комментарии:
Комментраиев 27
Ваше мнение
  1. volnovaha:

    Если это действительно было, то пожалуйста давайте имена тех журналистов, которые это видели, если они существуют. Если нет доказательств, то это просто пустозвонство!

  2. avtor:

    Мистер Слнчев Бряг — називатимуть Коня після гри збірної України в Софії

Оставить комментарий

Вы можете использовать теги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Switch to our mobile site