Кияни попереду «Шахтаря»

шаблоны wordpress макияж домен купить авто wordpress шаблоны

Ще донедавна київське «Динамо» посідало 41 місце в списку найсильніших команд планети.

Міжнародна федерація футбольної історії і статистики IFFHS сьогодні опублікувала новий рейтинг, згідно якого київська команда, обійшовши таких грандів, як «Мілан», «Ювентус», «Байєр», «Рому», свого суперника по 1/8 Ліги Європи «Манчестер Сіті» та багатьох інших, перемістилася на 18 сходинку.

Донецькі гірники хоч і піднялися на чотири позиції, також залишилися позаду «Динамо», поділяючи 25-е місце з своїм суперником по 1/8 Ліги Чемпіонів італійською «Ромою».

Ще два тижні тому «Шахтар» утримував першість у званні найсильнішого клубу в Україну. Його вони відібрали у киян ще навесні 2009 року.

На першому місці IFFHS залишається італійський «Інтер», за ним два іспанські гранди «Барселона» і «Реал».

Інші українські команди займають наступні позиції: «Металіст» – 88 місце поділяє з тираспольським «Шеріфом», львівські «Карпати» з бразильським «Флуміненсе» на 91 сходинці, «Дніпро» (Дніпропетровськ) розміщується по-сусідству з уругвайським «Дефенсор Спортинг» на 170 місці, на 319 київський «Арсенал» знаходиться поруч з румунською «Унірією» (Урзичени) і замикає рейтинг українських команд сімферопольська «Таврія» на 365 сходинці рейтингу, поділяючи її ще з п’ятьма іншими командами.

AUT-100%

Анатолій Байдаченко спеціально для 11na11.com

Дата: Среда, Март 2, 2011 Рубрика:Украина. Получать комментарии этой записи поRSS ленте. Вы можете оставить комментарий, или обратную ссылку с вашего сайта.

Комментирование